DAG WORKSHOP

Creatieve Dag Workshops Schilderen met powertex of een beeld met zelfhardende klei maken voor binnen of buiten. Maar ook een Masai man of vrouw, Afrikaanse lady,een Europees figuur, of een klimmer  ook dat kan bij Atelier Lique's Creations. Een hele dag Creatief!

Wat is een dag workshop
Op deze dag schrijf je je alleen of met meerdere personen in. De dag gaat door bij voldoende deelnemers.
Je kiest zelf uit wat je gaat maken dit kan een beeld of een schilderij zijn. Wanneer je van tevoren hebt uitgekozen wat je gaat maken staat je basis/doek voor je klaar op deze dag.

Het is ook mogelijk om op de dag zelf te kiezen, het zou dan echter kunnen dat er geen basis/doek van jouw eerste keuze aanwezig is maar er is voldoende keuze.

We starten de dag met koffie/thee en een versnapering, we maken kennis en na wat uitleg gaan we heerlijk aan de slag, rond half 1 is er een uitgebreide lunch en in de middag is er koffie/thee en een versnapering.

Rond half 4 stoppen we, ruimen we op en bespreken de creaties. 
Aan het einde van de workshop is jullie creatie klaar om mee naar huis te nemen.
een doosje en een oude handdoek zijn praktisch om je kunstwerkje in te vervoeren.

Wanneer voor een groter project gekozen wordt laat je je creatie in het atelier achter en je kan een of meerdere keren reserveren voor het Open Atelier om het af te maken.
 

Wanneer is er een dagworkshop  O
Kijk in de Agenda
 

Tarieven dag workshop  
Prijs van de dag € 52.50 
incl. koffie thee versnaperingen en een uitgebreide lunch

excl. materiaalkosten.

Materiaalkosten zijn afhankelijk van wat je maakt, vanaf 30 euro maak je al een mooie creatie 

© 2015 - 2024 Lique's Creations & More, Creatieve workshops | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel