OPEN ATELIER

Zin om te schilderen maar geen zin om de verfspetters van de eettafel te poetsen? Of zin om te boetseren, maar geen klei in huis? Kom dan naar het Open Atelier, meerdere  dagdelen per week geeft Angelique van Atelier Lique’s Creations les aan iedereen die wil boetseren, schilderen en werken met Powertex of acryl; de mogelijkheden zijn oneindig. In het atelier vind je vele voorbeelden ter inspiratie hiervan maak jij je eigen creatie. Alle materialen zijn aanwezig en Angelique begeleidt laag voor laag het proces.

Wat is het Open Atelier
Het Open Atelier is een les verdeeld over 1 of meerdere keren.
Is je werk na 2,5 uur niet af? Geen probleem! Het kan gewoon in het atelier blijven staan totdat je weer komt.
Geen verplichting tot een dagdeel, iedere week of om de week, oftewel hoe en wanneer het jou uitkomt.
Om de persoonlijke begeleiding tijdens het Open Atelier te garanderen, is er plaats voor een maximaal aantal cursisten. Doordat er in kleine groepjes gewerkt wordt is tijdig aanmelden noodzakelijk.

 

   

Wanneer is er Open Atelier   O
Kijk op de Agenda

Tarieven Open Atelier
Losse les:  €15.00*

4-strippenkaart € 52.00*  voor vier lessen
8-strippenkaart € 99.00*  voor acht lessen
Deze prijzen zijn exclusief materiaalkosten, de strippenkaart is alleen geldig tijdens het Open Atelier, is zes maanden geldig en persoonsgebonden.

Tip: Geef eens een strippenkaart cadeau, hoe leuk is dat!

EPOXY ATELIER kijk hier voor meer info
Werken met Epoxy  vraagt om een andere voorbereiding en begeleiding en zijn om die reden niet mogelijk tijdens het Open Atelier. Klik hier voor de speciale datums waarop Lique’s Creations deze workshops aanbiedt.

 

© 2015 - 2023 Lique's Creations & More, Creatieve workshops | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel