OPEN ATELIER

Zin om te schilderen maar geen zin om de verfspetters van de eettafel te poetsen? Of zin om te boetseren, maar geen klei in huis? Kom dan naar het Open Atelier. Vier dagdelen per week stelt Lique’s Creations het atelier aan de  open voor iedereen die wil boetseren, schilderen en werken met Powertex of acryl; het kan allemaal. In het atelier vind je vele voorbeelden en inspiratie hiervan maak je je eigen creatie. Alle materialen zijn aanwezig en Angelique begeleidt laag voor laag het proces.
Is je werk na 2,5 uur niet af? Geen probleem! Het kan gewoon in het atelier blijven staan totdat je weer komt.

Om de persoonlijke begeleiding tijdens het Open Atelier te garanderen, is er plaats voor een maximaal aantal cursusten. Doordat er in kleine groepjes gewerkt wordt is tijdig aanmelden noodzakelijk. 
Aanmelden kan hier of via Whatsapp .

Tarieven Open Atelier
Losse les:  €15.00*
4-strippenkaart € 52.00* voor vier lessen
8-strippenkaart € 99.00* voor acht lessen
Deze prijzen zijn exclusief materiaalkosten, zes maanden geldig en persoonsgebonden.

Tip: Geef eens een strippenkaart cadeau!

Let op: deze prijzen zijn slechts een richtlijn. Er is ontzettend veel mogelijk. Informeer vooraf even naar de mogelijkheden.

Workshops Epoxy en Schilderen op Glas
Werken met Epoxy en Schilderen op Glas vragen om een intensieve begeleiding en zijn om die reden niet mogelijk tijdens het Open Atelier. Klik hier voor de speciale datums waarop Lique’s Creations deze workshops aanbiedt.

© 2015 - 2021 Lique's Creations & More, Creatieve workshops | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel