Bestelinformatie

Bestel & Leveringsinformatie in het kort:

  • Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd.
  • Verzend en administratiekosten € 7.50 tot 10 kg (daarboven op aanvraag) binnen Nederland, boven de € 50.00 worden geen verzendkosten berekend.
  • Verzendkosten buiten Nederland op aanvraag.
  • Indien er een artikel niet voorradig is wordt contact opgenomen.
  • Eventuele retourkosten zijn voor uw eigen rekening.
  • Indien er onverhoopt iets geruild wordt nemen wij in overleg de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor onze rekening.

Afleveren op ander adres:
Als de bestelling bij iemand anders wilt laten afleveren, vul dan bij het afleveradres dat adres in en bij het contact- en factuuradres de gegevens van jezelf. In het vak `Opmerkingen` kan een boodschap achterlaten worden voor de begunstigde.

Afhalen van de order:
Dit kan in overleg (06-30467830)in Vinkeveen, vul code AFHAAL in dan worden er geen verzendkosten berekend

Het artikel is beschadigd
Alles is zorgvuldig verpakt, mocht er zich onverhoopt tijdens het transport iets beschadigd zijn dan horen wij dat graag. Neem na constatering van de beschadiging altijd direct contact met ons op via de e-mail. Graag ontvangen wij dan foto's van de ontvangen bestelling. Wanneer artikelen op eigen risico verstuurd worden staat dat bij het artikel vermeld.

Betaalmiddelen:
De gegevens welke nodig zijn om te betalen staan op de factuur vermeld, het bedrag maakt u zelf aan ons over te maken.
Wanneer de betaling binnen is zal het verzendproces gestart worden.

Ruilen en retourneren
U heeft 14 dagen na aflevering van de bestelling het recht om uw bestelling terug te sturen, binnen deze periode mag de bestelling teruggestuurd worden zonder opgaaf van reden, mits in de originele verpakking, ongeschonden en ongeopend. De verzendkosten voor het retoursturen zijn voor uzelf.

Aankoopbedrag retour
Indien het artikel na overleg geretourneerd wordt, storten wij binnen 7 dagen het aankoopbedrag plus verzendkosten retour. Vermeld altijd even het bankrekeningnummer waarop het geld terug gestort moet worden.

 

© 2015 - 2024 Lique's Creations & More, Creatieve workshops | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel