OVER LIQUE

Angelique Streefkerk, geboren in 1967, samenwonend met Jan in Vinkeveen.

Sieraden maken, schilderen en bloemschikken; als kind was ik al creatief. Toen ik Powertex ontdekte nam deze creativiteit serieuzer vormen aan. Powertex bestaat uit vele producten, één daarvan is een soort verf; een universeel medium waarmee je materialen kunt verharden die absorberend zijn. Denk aan karton, papier, en textiel. Dat materiaal laat zich goed combineren met andere materialen, waardoor je meerdere technieken in één kunstwerk kunt laten terugkomen. Dat vind ik geweldig leuk. Het is enorm veelzijdig. Je kunt er echt de gekste dingen mee maken.

Aan Wilgenlaan 35c in Vinkeveen heb ik mijn atelier, een heerlijke grote ruimte waar mijn beelden en schilderijen onstaan en ruimte om mijn werken te laten staan om te drogen. Een heerlijk Atelier waar ik ook Open Atelier  en workshops geef; tijdens deze creatieve lessen maar ook tijdens de (dag)workshops komen cursisten hier om creatief aan de slag te gaan met de materialen die ik bied. We maken niet allemaal dezelfde vogel; iedereen komt hier zijn eigen creatie maken. Natuurlijk is mijn werk een mooie inspiratie en al worden er meerdere ijsvogeltjes of dikke dames gemaakt, wanneer ze klaar zijn zijn ze allemaal anders!

En wat ik naast mijn vele uren in het atelier nog meer graag doe? Koken, lezen, fietsen door de omgeving en het gezellig maken in mijn huis of tuin. O, had ik al gezegd dat ik dol ben op lekker eten…?!

Ik hoop je graag eens te mogen begroeten in mijn atelier!

Angelique Streefkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Lique's Creations & More, Creatieve workshops | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel